Laden Evenementen
Laden Evenementen

Coaching bij kanker – zet je in beweging

Begin: 19-11-2019 - 19:30 Einde: 19-11-2019 - 21:30 Categorie:
Categorie:
,

Je staat vol in het leven, geniet van een relatie en/of gezin, haalt voldoening uit je werk en dan krijg je de diagnose kanker of wordt je naaste geraakt door kanker. Al snel stap je in een sneltrein die van onderzoeken naar behandelingen gaat en is er bijna geen tijd om op adem te komen. Soms wil je dat ook niet, want het doel is duidelijk! De kanker moet verdwijnen uit je lichaam.

Toch kan het zijn dat je merkt dat je vastloopt met emoties zoals angst en boosheid; waarom ik? Wat als het terug komt? Je (naaste) relaties kunnen veranderen door de ziekte, misschien heb je moeite om met elkaar in gesprek te gaan, merk je dat een ieder anders omgaat met de ziekte en het proces.

Dan zou een coach bij kanker wat voor je en jullie kunnen betekenen op een praktische en duidelijke manier. Oplossingsgericht, met handvatten om weer regie op je leven te ervaren.

Op dinsdag 19 november geven Monique van Seters en Rian van den Hende van Coach Connect bij kanker (www.coachconnectbijkanker.nl) een presentatie waarin we vertellen wat een coach kan betekenen voor jullie. Aan het einde van de avond ga je met concrete handvatten naar huis.