Klankschalen sessie

Klankschalen worden al eeuwen lang gebruikt. De oudste klankschaal dateert waarschijnlijk uit circa 1100 voor Christus. Hun klanken hebben een heel weldadige invloed op ons lichaam, geest en ziel. Je kunt beter tot rust komen, en het helpt tegen stress. Je lichaam komt weer in harmonie en je voelt je weer in balans gebracht. Het neemt angsten weg en je leert er beter mee omgaan. En je lichaamscellen komen weer in natuurlijke resonantie.

Het is prettig op een matje te liggen (die aanwezig zijn) met je schoenen uit. Maar als je daar geen behoefte aan hebt kun je natuurlijk altijd gewoon rustig op je stoel blijven zitten, alleen is het effect dan misschien minder.

Voor mensen met een pacemaker is het niet geschikt i.v.m. met de trillingen die misschien een verstoring zouden kunnen veroorzaken. Omdat je lichaam uit meer dan 70% uit water bestaat, is het gemakkelijk in trilling te brengen waarbij een fijne weldadige innerlijke massage van alle cellen het gevolg is. Bij een ziek orgaan is deze trilling verstoord en een klankschaal stimuleert het lichaam om zijn eigen oorspronkelijk frequentie terug te vinden.  Als er belangstelling voor is wordt een begeleidende meditatie gedaan. Dit kan eventueel ook aan het eind als er mensen zijn die dat niet op prijs stellen.

Ook wordt er een persoonlijk contact met de klankschalen gemaakt, waarbij de klankschaal tegen uw lichaam wordt gehouden, maar alleen als u dit op prijs stelt natuurlijk.

De sessie zal ongeveer van 10.00 tot 11.00 uur duren. Jan Wibbelink zal deze sessie begeleiden.

Vooraf en na afloop is er koffie/thee.

Kosten € 2,50

Aanmelden: 1 week van tevoren (max. 6 personen) via de link: activiteiten@vechtgenoten.nl

 

Vrijdag 9 juni 20239:30 - 12:30