Verwenmorgen

Oktober is de maand waarin borstkanker centraal staat.

Het Vechtgenotenhuis organiseert op vrijdag 29 oktober een gezellige verwenmorgen voor mensen die op de een of andere manier geraakt zijn door kanker. Dus je hoeft geen borstkanker te hebben om deel te nemen aan deze ochtend.

Het inloophuis is normaliter al een warm thuis voor iedereen die met kanker te maken heeft (gehad) en velen weten hun weg te vinden naar het huis. Waar de één behoefte heeft aan een luisterend oor wil de andere graag scheppend bezig zijn en zijn of haar gevoel in een creatief project verwoorden. Maar op vrijdag 29 oktober biedt het Vechtgenotenhuis jou een moment voor jezelf.

Vanaf 9.30 uur is iedereen van harte welkom voor een verwenochtend waar genoten kan worden van een schoonheidsbehandeling of massage. Nagels worden door een styliste verzorgd er er komen 2 kapsters om de haren te stylen. Voor vrouwen die een borstamputatie hebben ondergaan is een medewerkster van Stichting Breiboezem aanwezig. Zij voorziet je met alle liefde van een gratis gebreide borstprothese.

Voor meer informatie ga naar: www.vechtgenoten.nl

Opgeven kan via activiteiten@vechtgenoten.nl

Deelname is gratis.

 

Vrijdag 29 oktober 202109:30 - 13.30