Workshop droombord maken

Hoe vaak check jij je dromen?

Toekomstdromen….. Wie heeft ze niet?

We hebben ze allemaal, maar vaak verdwijnen ze naar de achtergrond als je het druk hebt. Ooit waren ze zo duidelijk, zo mooi en zo groots. Hoe is het nu met die mooie dromen? Zijn ze er nog of zijn ze al aan het vervagen?

Kleine en/of grote dromen…

Iedereen heeft zo zijn kleine of grote dromen. Dit kunnen dromen zijn die over de toekomst gaan. Het schrijven van een boek, het hebben van een eigen bedrijf of het vinden van die geweldige mooie baan. Maar het kan ook iets zijn wat je nu graag wilt veranderen in je leven. Meer energie, gewoon is wat meer tijd voor jezelf of eindelijk is dat weekendje weg, samen met je vriendinnen, die je toch al te weinig spreekt. Maar het lijkt alsof je deze dromen ergens hebt verstopt en denkt: “Ach dat komt later wel, straks als ik meer tijd heb”.

Het wegstoppen van je dromen heeft vaak te maken met het feit dat je meer verantwoordelijkheid hebt gekregen in het leven. Je baan die je combineert met de zorg voor je gezin en misschien dat je ouders of partner nu meer zorg nodig zijn. Het gevoel dat je steeds meer van alles moet, waardoor je ’s avonds vaak te moe bent om nog iets leuks te doen. Dit alles zorgt er voor een groot deel voor dat er geen tijd meer is voor je dromen.

Stel jezelf is de vraag….

Wat zijn jouw behoeften, verlangens en wensen.

In deze workshop gaan we op ontdekkingsreis naar de dromen van nu door de tijd te nemen om stil te staan bij jezelf.

De workshop

In deze workshop start je met een groot blanco vel. We nemen de tijd om rustig te kijken waar jij blij van wordt en wat je graag anders zou willen zien in jouw leven. Als dit helder is ga je creatief aan de slag om jouw dromen visueel te maken.

Een droombord is een collage van die dingen die je wilt doen of je wensen en dromen die je wilt realiseren. Je staat op die manier doelbewust stil bij wat je wilt in je leven. Ik kan je verzekeren dat jou dat een enorme boost geeft aan energie, positiviteit en vreugde.

Ben jij er 24 januari om 13:30 uur bij? Ik zie er naar uit om samen met jou, jouw dromen zichtbaar te maken onder het genot van gezelligheid, positiviteit en lekkers.

Wie ben ik…

Ik ben Marieke van Lenthe, van coachingspraktijk Marieke. Ik woon in Schuinesloot en ik coach en begeleid mensen die op zoek zijn naar rust, ontspanning en meer vertrouwen in zichzelf en in het leven. Daarnaast bied ik een luisterend oor voor mensen, die te maken hebben met verlies en rouw.

Kosten: € 5,–

Aanmelden 1 week van tevoren via de link: activiteiten@vechtgenoten.nl

Dinsdag 24 januari 202313:30 - 16:00