Ik wil helpen

Het inloophuis

Voor wie

14 februari: SamenLoop voor Hoop Informatiebijeenkomst Eregasten

Datum: 4-2-19 Categorie: Algemeen

Eregasten krijgen een bijzondere dag aangeboden tijdens het evenement waar heel Ommen zich al sterk voor maakt, de SamenLoop voor Hoop op 25 en 26 mei

Wil je weten wat dat inhoudt, ga dan naar de Informatiebijeenkomst op 14 februari in het Vechtgenotenhuis. Aanvang: 20:00 uur met koffie en thee.

Eregasten zijn mensen die kanker hebben of hebben gehad en de SamenLoop voor Hoop brengt hen bij elkaar. Om ervaringen te delen, elkaar en anderen te bemoedigen en heerlijk verwend te worden.
Voor velen is Eregast zijn een mooie ervaring waarbij energie en steun wordt geput uit de grote saamhorigheid die bij de samenloop voelbaar is. En buiten dat is het gewoon een hele leuke dag die naar eigen behoefte lang of kort kan duren.

Er zijn mensen die al voor de derde keer meedoen als Eregast omdat ze het voor geen goud zouden willen missen. Dat gun ik natuurlijk iedereen die daarvoor in aanmerking komt,” zegt Florien Heuver van de organiserende commissie.

‘Alles mag’
De SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette bedoeld als inspiratie en steun voor alle mensen die direct of indirect met kanker te maken hebben of hebben gehad, en om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden. Tijdens de hele loop is er een breed amusementsprogramma en het middenterrein bruist van de activiteiten die zijn opgezet door deelnemers. Kenmerkend zijn de verschillende ceremonies die zorgen voor een onvergetelijke sfeer.

Commissielid Hennie Harmsen: ”Eregasten lopen mee in de openingsronde en krijgen een eigen programma. Wel met de insteek dat niets moet en alles mag. Het gaat erom hen een mooie ervaring te bezorgen.”

Ben je zelf getroffen door kanker of ken je zo iemand in je omgeving, denk dan aan de Informatiebijeenkomst op 14 februari, aanvang 20:00 uur.
Daar kun je terecht met alle vragen over het evenement en kan aanmelding plaatsvinden.
Dat kan ook later altijd nog, via de website www.samenloopommen.nl