Ik wil helpen

Het inloophuis

Voor wie

5e Vechtgenotenrit groot succes..

Datum: 7-6-15 Categorie: Algemeen, Vechtgenotenrit

Het was een fantastische rit en alweer, alweer(!!) een fantastische dag! Ik heb persoonlijk wéér een dagje kippenvel beleefd. Ruim 35 trikes, 20 zijspannen, 60 kinderen, 90 solo motoren en 22 verkeersbegeleiders namen deel aan de 5e Vechtgenotenrit 2015. Namens de organisatie van de Vechtgenotenrit wil ik nogmaals iedereen die ons op wat voor manier dan ook heeft ondersteund, die ons sponsorde, die meereed op trikes, zijspannen en motoren waanzinnig en gigantisch bedanken! De kinderen en hun gezinnen hebben het alweer heel fijn gehad dankzij jullie!
Ons doel is dankzij jullie weer behaald! (Aldus de mooie woorden van voorzitter Roos ter Beek)

Zo even een paar reacties:

Het was een hele bijzondere indrukwekkende dag. Wij van Hoi-tv vonden het super om deze dag bij jullie te zijn en te mogen meekijken (filmen) bij deze dag. Super organisatie en wat een mooie blijde gezichten. Gewoon en een woord TOPPERS allemaal zowel organisatie, rijders maar ook de kids. Onze moter-rijders zijn volgend jaar er weer bij, staat al in hun agenda. Dank jullie wel dat we bij jullie mochten zijn en een onderdeel van jullie goede werk mochten meemaken. (Dinette Kleinjan)
Een eer om mee te kunnen rijden, snel inschrijven voor de volgende keer. Groetjes John…
Het was weer fantastisch! Bedankt voor weer een indrukwekkende dag waar we nog lang van gaan nagenieten. Graag tot de volgende! (Jacky Braakhuis – Visser)
Fijn dat we weer een bijdrage hebben kunnen leveren aan deze waardevolle dag… (Ellen van ’t Zand)

Klik HIER voor een mooie fotoreportage “Warm en Onvergetelijk” van Natuurlijk Ommen..

Kijk hieronder een mooie impressie van de Vechtgenotenrit 2015 (met dank aan Marianne Marre Zomer)