Ga je mee op ontdekkingsreis?

Datum: 5-9-19 Categorie: Algemeen

Ben jij nieuwsgierig en ontdek jij graag nieuwe dingen? Ga dan mee met ons mee op kamp. Een weekend lang worden er allerlei leuke en spannende activiteiten georganiseerd in en om groepsaccommodatie de Wolfskuil in Ommen. Dit bijzondere kamp is voor kinderen die zelf of in hun gezin te maken hebben (gehad) met kanker.

 

 

In het weekend van 27 t/m 29 september zullen ze door ons goed opgeleide team worden begeleid en leuke avonturen beleven, lachen, praten, luisteren en vooral samen met lotgenootjes even niet bezig zijn met kanker.

Dit kamp is een jaarlijks terugkerend evenement van het Vechtgenotenhuis. Het laatste weekend van september is speciaal gereserveerd voor de kinderen. “De impact is groot en de ervaring leert dat even een weekend weg zijn met lotgenootjes waar geen enkel gesprek taboe of gek is, heel fijn is voor kinderen”, aldus één van de begeleidsters. “Sommige kinderen gaan al meerdere jaren mee en daarvan zie en hoor je dat dit kamp echt wat met ze doet.”

Het kamp is bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 17 jaar en er zijn nog enkele plekken vrij. Dus geef je snel op. Kosten bedragen €30,00 per kind. Voor elk volgend kind gaat de prijs met €5,00 omlaag. Opgeven kan tot 20 september  via jeugdkamp@vechtgenoten.nl