Jeugdkamp 2019 gaat door

Datum: 24-6-19 Categorie: Algemeen

 

Het was nog even spannend, of het zevende Jeugdkamp van het Vechtgenotenhuis dit jaar door zou gaan. Al jaren zet een enthousiaste groep zich in om een fantastisch weekend voor de jeugd in elkaar te draaien en uit te voeren. Het team heeft een mooie mix van begeleiders qua leeftijd en didactische kwaliteiten. Afgelopen jaar hebben coördinatrice Wilma Ekkelkamp en begeleider Arjan Grootemarsink aangegeven te willen stoppen en Stefanie Scholten is in blijde verwachting van haar eerste kindje. Ze helpt vol mee met de voorbereidingen, maar zal het bewuste weekend minder dan normaal aanwezig zijn. Vorig jaar hebben Marianne Bernard en Linda Ekkelkamp afscheid genomen.

Ietwat zorgelijke gezichten dus, tijdens de eerste vergadering van het jeugdkampteam. Maar vol enthousiasme is op men op zoek gegaan naar nieuwe mensen die het team weer compleet moesten maken. Dat is gelukt. En hoe! Een team van dertien man/vrouw zullen in het weekend van 27 september ongeveer 25 kinderen gaan verwelkom in de groepsaccommodatie de Wolfskuil. Een weekend lang plezier maken met kinderen die in hun jonge leven al met kanker zijn geconfronteerd, is het doel. Even geen zorgen.

Thema dit jaar is ‘op ontdekkingsreis’. Survival-achtige spelletjes en opdrachten worden gespeeld en zoals elk jaar is er ook een middag ingepland voor workshops. Kortom een weekend vol uitdagingen, gezelligheid en veel plezier. Weet uw zoon of dochter  nu al zeker dat hij of zij mee wil dan kunt u ze nu al opgeven via: Jeugdkamp@vechtgenoten.nl. Uiteraard krijgen kinderen die al eens mee zijn geweest een mail thuis met een uitnodiging.

Het jeugdkampteam: Eric van den Berg, Gerrit Reinders, Stefanie Eikenhorst, Sandra Zwinselman, Marianna Heemskerk, Gea Stoel, Jesper Braak, Kirsten Braak, Stefan Herbrink, Jorie Otten, Nicole van de Vaart, Nicky van Dijk en Harmen Huizinga, zien nu al uit naar het Jeugdkamp 2019!