Ik wil helpen

Het inloophuis

Voor wie

Lezing Vechtgenotenhuis ‘Voeding en kanker’

Datum: 16-4-19 Categorie: Algemeen

door Janny Dons, orthomoleculair therapeut

Op dinsdagavond 14 mei organiseert het Vechtgenotenhuis een lezing over voedingsgeneeskunde. De lezing begint om 20.00 uur. Ontvangst vanaf 19.30 uur.

Voeding en gezondheid

Zijn ziekten als kanker te beïnvloeden met voeding? Of zelfs te genezen? Veel aanbevelingen over de relatie tussen voeding en gezondheid staan haaks op elkaar. Net als alle goedbedoelde adviezen vanuit de omgeving. Janny Dons is orthomoleculair therapeut en deelt haar kennis op dit gebied. Goed op de hoogte zijn om zelf alle informatie te kunnen beoordelen, vindt zij van groot belang.

Beter begrijpen

Tijdens deze lezing vertelt Janny over de invloed van voeding op gezondheid en ziekte. Ze neemt je mee in de wereld van de orthomoleculaire geneeskunde, ofwel voedingsgeneeskunde. Hierbij wordt genezing benaderd vanuit een combinatie van medische kennis en voedingswetenschap. Janny Dons: ‘Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan het mogelijk beter doorstaan van een zware behandeling door gezonde voeding of door het aanvullen van tekorten. Maar je leert ook beter begrijpen waarom je nu juist iets wel of beter (tijdelijk) niet kunnen eten.‘

Begeleiding

Als orthomoleculair therapeut begeleidt zij in haar praktijk dagelijks mensen die kampen met allerlei gezondheidsproblemen waaronder mensen met kanker in verschillende vormen en stadia. “Behandelingen in haar praktijk zijn altijd aanvullend op de medische behandeling. Door gezondheid te benaderen vanuit verschillende wetenschappen en wijsheden kunnen soms mooie dingen gebeuren”.

Wat? Lezing ‘Voeding en kanker’

Wanneer? Dinsdag 14 mei 2019, vanaf

Waar? Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5d, 7731 PA Ommen

Kosten? De toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig.