Persoonlijke begeleiding

Datum: 31-12-19 Categorie: Algemeen

Het Vechtgenotenhuis biedt (ex)kankerpatiënten en hun naasten een plek om elkaar te ontmoeten als lot- en als vechtgenoten. Wekelijks worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals schilderen, breien of mozaïeken. Maar u kunt ook naar de inloopmiddagen komen voor een kopje koffie. Wilt u het Vechtgenotenhuis graag eens bezoeken? Loop gerust binnen op dinsdag of donderdagmiddag of neem telefonisch of via de mail contact met ons op.

We begrijpen dat het soms best een grote stap kan zijn om voor het eerst naar het Vechtgenotenhuis te gaan. Wanneer u graag hierin een eerste stap wil zetten, dan kunnen we u hier persoonlijk in begeleiden. Een gastvrouw of -heer kan u dan persoonlijk inlichten over de mogelijkheden die het Vechtgenotenhuis biedt. Zij/hij kan u dan verder begeleiden om de stap richting het Vechtgenotenhuis te maken.

Het is ook mogelijk dat we u thuis bezoeken, voor een eerste kennismaking. Dan kunnen we samen de mogelijkheden voor u te verkennen.  U kunt dan contact opnemen met het Vechtgenotenhuis via telefoon 06 – 39032263, of per mail: info@vechtgenoten.nl.

Heeft u geen eigen vervoer? Dat is geen probleem, wij zullen dan vervoer voor u regelen.

Wanneer u vragen heeft, aarzel dan niet en neem gerust met ons contact op.

Meer informatie vindt u op onze website: www.vechtgenoten.nl of op de facebookpagina www.facebook.com/vechtgenoten.nl/