Ik wil helpen

Het inloophuis

Voor wie

Tweede lustrum Vechtgenotenhuis werd zonnig feest!

Datum: 23-4-18 Categorie: Algemeen

Afgelopen zaterdag 21 april was het dan zover: het 10-jarig bestaan van Het Vechtgenotenhuis, De Stekkenkamp en Pro Elan. En dat is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Na de opening door dagvoorzitter Roos ter Beek deelde landgoedeigenaar Leida Bruins haar ‘landgoedervaringen’ met de bezoekers. Verder hadden de drie organisaties hun deuren opengesteld en boden een kijkje in hun dagelijkse praktijk. Voor de  kinderen was er een springkussen en trampoline, Magic John liet zijn goochelkunsten zien, er waren pannenkoeken en het feest werd opgeluisterd door de live muziek van The Boothill Stompers Skiffle Band.

Toegevoegde waarde

Rond de middag gaven de bestuurders van de Saxenburgh Groep en Het Vechtgenotenhuis, Refik Kaplan en Rein Kuipers, en wethouder Ko Scheele van Gemeente Ommen hun terugblik op 10 jaar Vechtgenotenhuis. Zij onderstrepen de toegevoegde waarde van het Vechtgenotenhuis, dat een belangrijke functie vervult de nazorg van kankerpatiënten en hun naasten en mantelzorgers. Er werd grote dank uitgesproken naar alle sponsoren en de ontelbare vrijwilligers die ieder op hun eigen manier het bestaan en de kwaliteit van Het Vechtgenotenhuis waarborgen. Ex-profvoetballer René Eikelkamp uit Dalfsen vertelde over het bijzondere verloop van zijn carrière en benadrukte het belang van het ontdekken en koesteren van het talent van ieder kind. We kijken terug op een bijzondere dag die alle bezoekers veel heeft gebracht.

Vechtgenotenhuis, inloophuis voor kankerpatienten

Stichting Vechtgenoten biedt (ex)kankerpatiënten en hun naasten een plek om elkaar te ontmoeten als lot- en als vechtgenoten. Een plek om even op adem komen in haar inloophuis ‘het Vechtgenotenhuis’, dàt is de doelstelling van Stichting Vechtgenoten.

 

  

 

Andere Foto’s kunt u hier vinden