Vechtgenotenhuis loopt mee in de SamenLoop voor Hoop

Datum: 29-1-19 Categorie: Algemeen

De  derde editie van de SamenLoop voor Hoop vindt 25 en 26 mei plaats op sportpark Westbroek in Ommen. De organisatie van dit geweldige evenement is al druk bezig met de voorbereidingen en de eerste teams hebben zich al aangemeld.

Het Vechtgenotenhuis, inloophuis voor kankerpatiënten, heeft een actieve rol in het hele gebeuren en wil zeer zeker met een groot team aan de start verschijnen. Uit ervaring weten we dat er een enorme verbondenheid uitgaat van het samen lopen. Al wandelende worden ervaringen gedeeld, vind je herkenning en erkenning van zaken die je hebt meegemaakt of heb je het over problemen waar je misschien nu nog tegen aan loopt. Geen onderwerp is raar of moeilijk omdat je allemaal verbonden bent door die ene ziekte.

Wij kunnen niet achterblijven en willen graag een team samenstellen van onze gasten en vrijwilligers om zo gezamenlijk op 25 mei aan de start te verschijnen. Zo gaan wij een steentje bijdragen en hopelijk een mooi bedrag bij elkaar lopen om kanker voorgoed de wereld uit te helpen. Bent u gast of vrijwilliger (geweest) van het Vechtgenotenhuis, of zou u zich heel erg thuis voelen in ons team meldt u dan nu aan via info@vechtgenotenhuis.nl