Vechtgenotenrit komt er aan

Datum: 4-4-19 Categorie: Algemeen

Het duurt nog even maar achter de schermen wordt al weer keihard gewerkt aan de negende Vechtgenotenrit. Op 25 mei is het weer zover en zullen brullende motoren, ronkende zijspannen en stoere trikes starten vanaf het terrein van het Vechtgenotenhuis aan de Beerzerweg 5D.

Dit jaar gaat de rit richting Nijverdal maar alle ins and outs gaan we nog niet verklappen. Wel dat we een dag lol zullen beleven, lekker samen lunchen en daar hoort natuurlijk ook een heerlijk ijsje bij. Ten tijde van de Vechtgenotenrit wordt in Ommen ook de derde SamenLoop voor Hoop georganiseerd. Wij zijn bezig met de routeplanning, om daar met de hele stoet  langs te rijden. Dat heeft nog wat haken en ogen, maar we doen ons best.

Voor wat betreft de tijden: rijders kunnen weer verzamelen vanaf 9.00 uur en de gezinnen vanaf 9.15 uur. We verwachten tussen 15.45 en 16.15 weer bij het Vechtgenotenhuis te zijn voor de afsluiting.

Heb je een speciaal dieet of andere zaken waar wij rekening mee moeten houden geef die dan door, zodat wij  daar rekening mee kunnen houden. Dat is nooit een probleem!

Enthousiast geworden en wil je mee met deze geweldige rit meld je dan nu aan via: vechtgenotenrit@gmail.com