Helpen: geef een gift of zet je in als vrijwilliger

Draag het Vechtgenotenhuis ook een warm hart toe!

Stichting Vechtgenoten drijft geheel op vrijwilligers en is afhankelijk van giften. Om de continuïteit van het Vechtgenoten Inloophuis te kunnen waarborgen is uw bijdrage hard nodig.

Giften

Giften zijn daarom meer dan welkom; deze kunt u overmaken op rekeningnummer NL85 RABO 0127 5792 30 t.n.v. Stichting Vechtgenoten.

Stichting Vechtgenoten is door de belastingdienst aangemerkt als “Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)”

Ook zijn giften in natura welkom en is het mogelijk om u aan te melden als donateur.

Meer informatie over sponsoring en giften vind u hier:

Giften / sponsoring

Vrijwilliger worden

‘Ontzorgen van gasten’

Taken van onze vrijwilligers

Het Vechtgenotenhuis wordt gerund door vrijwilligers, gastvrouwen / heren, en bieden (ex) onze gasten vooral een luisterend oor. De verhalen van de gasten van staan centraal. U kunt binnen lopen voor een kop koffie, een praatje, een gesprek, informatie of voor het ontmoeten van mensen die zich in dezelfde situatie bevinden. Naasten en nabestaanden zijn ook van harte welkom.

Als vrijwilligers wordt je geschoold op gebied van communicatie en gesprekstechnieken. Je verzorgt de ontvangst met koffie en thee en geeft (naar behoefte) informatie over de mogelijkheden en de activiteiten van het Vechtgenotenhuis. Daarnaast doe je de meest voorkomende huishoudelijke en/of facilitaire werkzaamheden.

Wilt u vrijwilliger worden? Dan kunt u terecht bij de coördinator, op nummer 0529-455767, via mail: info@vechtgenoten.nl of ga naar onze actuele vacatures om te zien wat u voor ons kunt doen.
Tijdens de openingstijden van het Vechtgenotenhuis bent u van harte welkom om kennis te komen maken met ons. Onze vrijwilligers zullen u graag ontvangen en desgewenst vertellen wat het Vechtgenotenhuis kan betekenen voor zijn/haar gasten.