Ik wil helpen

Het inloophuis

Voor wie

8e Vechtgenotenrit Dank jullie wel

Datum: 5-6-18 Categorie: Algemeen, Vechtgenotenrit

Beste kinderen, ouders, trikers, zijspanrijders en motorrijders, sponsoren, routemakers, verkeersbegeleiders, politie, EHBO’er, huisarts en vrijwilligers,

Wat een geweldig mooie dag! Wat een sfeertje!

Heel erg bedankt allemaal!

De 8e Vechtgenotenrit van afgelopen zaterdag 2 juni was er weer een voor in de boeken! We weten dat we dat elk jaar weer zeggen, maar het blijft gewoon kippenvel en een dikke (glim)lach van begin tot eind. Een prachtige dag met een prachtig gezelschap!

We kunnen het eigenlijk bijna niet beter verwoorden dan hoe Patrick (die met die lawaaierige Amerikaanse politiemotor) het op facebook schrijft: “Vechtgenoten! Echt genoten! Allereerst de complimenten voor organisatie, vrijwilligers en passagiers! Het was weer een genoegen om mee te rijden. Super georganiseerd, mooie tussenstops met voldoende parkeergelegenheid en veel, ja heel veel lachende gezichten. Zowel op de voertuigen alsook langs de kant.

We zouden door alle positiviteit bijna de doelgroep vergeten. Maar dat is volgens mij ook juist een beetje de bedoeling. Niks over die rotziekte, maar even ‘los’ van alle ellende. Nou, dat is volgens mij wel gelukt. We kunnen ze niet beter maken, maar we kunnen hen wel een mooie dag bezorgen. Wat gaaf dat het mes dan aan twee kanten snijdt. Zo vaak mag ik geen terrasbezoekers over de tenen rijden in Ommen. En dan ook nog eens met vol beeld en geluid van de PoliceWing. VechtGENOTEN bedankt dat ik erbij mocht zijn! Tatuut tatuut!”

Wat ons alleen nog rest is iedereen enorm te bedanken: petje af, complimenten en welgemeende dank voor iedereen die zich voor het succes van de 8e Vechtgenotenrit heeft ingezet!

Onze sponsoren

En speciale dank ook weer aan onze sponsoren, waar we niet zonder kunnen: Fonds Jan en Miny de Wilde, Natuurinformatiecentrum De Koppel, Restaurant de Bootsman, Hanos, Foreco BV, Heisterkamp Dranken, Mocca d’Or Zwolle, Evert Paarhuis Transport, Boomkwekerij Dedemsvaart, JHX Verhuur Ommen, Jan Stegeman Geluid, Eurosafesolutions BV, BPD Ontwikkeling BV, Bouwbedrijf Salverda BV, Bouwmaatschappij Ufkes Apeldoorn BV, Ubink

Vastgoedadvocatuur, Rollecate BV, Boeve Afbouw BV, De Bruin Architecten BV BNA, Bouwbedrijf Wessels Rijssen BV, Bemog Projectontwikkeling BV, Bakkerij Ten Brinke, WerplekPlus Ommen en natuurlijk de familie Bruins voor het beschikbaar stellen van het landgoed.

Foto’s en filmpjes

Er staan al heel wat foto´s en filmpjes op de Facebookgroep en er worden er ongetwijfeld nog veel meer gepost. Wij proberen zoveel mogelijk ook op www.vechtgenoten.nl, de site van het Vechtgenotenhuis, te zetten. Zo kan iedereen ze makkelijk terugvinden, ook degene zonder Facebook. Als je nog foto´s of films om te delen, stuur deze dan naar vechtgenotenrit@gmail.com (evt via WeTransfer).

 Datum 2019

We zijn eruit! Normaal rijden we altijd de eerste zaterdag van juni. Dat is in 2019 het Hemelvaartsweekend. Het weekend erna is Pinksteren, dus dat komt ook niet uit. Daarom maken we andermaal toch een uitstapje naar een zaterdag eerder. De 9e Vechtgenotenrit is in 2019 op 25 mei!

Graag tot volgend jaar: zaterdag 25 mei 2019 bij de volgende Vechtgenotenrit!

Een hartelijke groet van de organisatiecommissie Vechtgenotenrit 2018