Following the River wandelexcursie

Henk Meppelink gaat op 21 en 22 juni de ultieme uitdaging aan, hij gaat 200 kilometer hardlopen voor het Vechtgenotenhuis! Deze indrukwekkende tocht start bij de oorsprong van de Vecht in Duitsland en eindigt bij de monding nabij Zwolle.

 

Wandelexcursie (incl. eenvoudige lunch) op landgoed Stekkenkamp vanaf het Vechtgenotenhuis op zaterdagochtend 22 juni om 09.30 uur

 

Deze ochtend gaan we twee uurtjes wandelen (of Nordic Walken) onder begeleiding van een ervaren gids, die zal vertellen over de geschiedenis van Kamp Erika en de Sterkampen van Krishnamurti.

Terwijl Henk Meppelink bezig is met zijn unieke missie ‘Following the River’ komen wij in Ommen in actie. Allemaal in beweging! Voor € 7,50 ben je deelnemer en help je mee de missie van Henk te laten slagen: zoveel mogelijk geld ophalen voor het Vechtgenotenhuis.

De wandeling eindigt met een eenvoudige lunch, aangeboden door het Vechtgenotenhuis. We hopen rondom die tijd Henk bezig te zien aan het laatste stuk (ca. 35 km) naar het eindpunt bij Zwolle.

 

Meld je vóór 19 juni aan via activiteiten@vechtgenoten.nl

Voor meer informatie over deze doneeractie voor het Vechtgenotenhuis zie ook de pagina ‘Following the River’.

Zaterdag 22 juni 202409:30-13:00