Over het huis

 

Elke dinsdag en donderdag opent het Vechtgenotenhuis haar deuren. Een team van geschoolde gastvrouwen en gastheren verzorgen de ontvangst en wijzen onze gasten de weg. Anouk Bouman, Riëtte de Leeuw en Lucia Eykelkamp zorgen samen met coördinator Tiny Timmer voor een afwisselende agenda boordevol leuke, ontspannende en inspirerende activiteiten.

 

Op de Agenda-pagina kun je precies lezen hoe laat en welke activiteiten er worden aangeboden. Aanmelden voor de activiteit van jouw keuze kan eveneens via de site. Doordat we bijna alleen met vrijwilligers werken kunnen we de kosten voor de activiteiten laag te houden, maar soms zijn kosten voor materialen onvermijdbaar.

 

Persoonlijke begeleiding

 

We begrijpen dat het soms best een grote stap kan zijn om voor het eerst naar het Vechtgenotenhuis te gaan. Wanneer je graag hierin een eerste stap wil zetten maar niet goed weet hoe dat aan te pakken, dan kunnen we je hier persoonlijk in begeleiden. Een gastvrouw of -heer kan je dan persoonlijk inlichten over de mogelijkheden die het Vechtgenotenhuis biedt. Zij/hij kan je dan verder begeleiden om de stap richting het Vechtgenotenhuis te maken.

 

Na een eerste kennismaking, dit kan telefonisch of in het Vechtgenotenhuis, kunnen we samen de behoefte voor jou verkennen.

Dit kan een één op één gesprek zijn of juist meedoen aan een groepsactiviteit, workshop of wandeling.
Je kunt contact opnemen met het Vechtgenotenhuis via telefoon 06–39032263, of per mail: info@vechtgenoten.nl.

 

Heb je geen eigen vervoer? Dat is geen probleem, wij kunnen vervoer voor je regelen. Wanneer je vragen hebt, aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op, via bovengenoemd telefoonnummer of e-mailadres.