Over het huis

Elke dinsdag en donderdag opent het Vechtgenotenhuis haar deuren. Een team van geschoolde gastvrouwen en gastheren verzorgt de ontvangst en wijst onze gasten de weg. Anouk Bouman, Riëtte de Leeuw, Lucia Eykelkamp en Ineke Groote Schaarsberg zorgen samen met Tiny Timmer, coördinator intern, voor een afwisselende agenda boordevol leuke, ontspannende en inspirerende activiteiten.

 

Op de Agenda-pagina kun je precies lezen hoe laat en welke activiteiten er worden aangeboden. Aanmelden voor de activiteit van jouw keuze kan eveneens via de site. Doordat we bijna alleen met vrijwilligers werken kunnen we de kosten voor de activiteiten laag houden, maar soms zijn kosten voor materialen onvermijdbaar.

 

Persoonlijke begeleiding

 

We begrijpen dat het soms best een grote stap kan zijn om voor het eerst naar het Vechtgenotenhuis te gaan. Wanneer je hierin graag een eerste stap wil zetten maar niet goed weet hoe dat aan te pakken, dan kunnen we je hier persoonlijk in begeleiden. Een gastvrouw of gastheer kan je dan persoonlijk inlichten over de mogelijkheden die het Vechtgenotenhuis biedt. Zij/hij kan je verder begeleiden om de stap richting het Vechtgenotenhuis te maken.

 

Na een eerste kennismaking, dit kan telefonisch of in het Vechtgenotenhuis, kunnen we samen de behoefte voor jou verkennen. Dit kan een één op één gesprek zijn of juist meedoen aan een groepsactiviteit, workshop of ontspannende massage.
Je kunt contact opnemen met het Vechtgenotenhuis via telefoon 06 39032263, of per mail: info@vechtgenoten.nl.

 

Heb je geen eigen vervoer? Dat is geen probleem, wij kunnen vervoer voor je regelen. Wanneer je vragen hebt, aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op, via bovengenoemd telefoonnummer of e-mailadres.