Lotgenotenrouwgroep

Lotgenotenrouwgroep ’In Harmony, samen rouwen’

‘In Harmony, samen rouwen’ is een lotgenotengespreksgroep voor mensen die een dierbaar persoon hebben verloren. In Harmony, samen rouwen helpt je om je leven weer op orde te krijgen.

 

Wie rouwt, doet dat op z’n eigen manier en in z’n eigen tempo. Maar iedereen heeft te maken met verdriet en pijn. In zes ontmoetingen staan we stil bij alles wat jij op je rouwpad tegen komt: afscheid (kunnen) nemen, emoties, reacties van de omgeving, lichamelijke klachten en persoonlijke ervaringen. De herkenning, erkenning en steun die juist lotgenoten elkaar kunnen geven, helpen stap voor stap de weg vooruit te vinden.

 

Je kan je opgeven voor deze gespreksgroep als je een dierbaar persoon ontvallen is en je behoefte hebt om je verlies te delen met lotgenoten. De groep is maximaal zes personen zodat iedereen zich veilig kan voelen. Vooraf nemen we contact met je op om te luisteren naar je verlieservaring. Je mag natuurlijk ook zelf contact opnemen wanneer je hier vragen over hebt.

 

De lotgenotengespreksgroep wordt gegeven door Gea Stoel. Ze is rouw- en verliesbegeleider bij Harmony Coaching en gebruikt voor deze bijeenkomsten haar eigen ontwikkelde werkboek ‘In Harmony, samen rouwen’ en haar spel ‘Hart op de tong, bij rouw en verlies’.

 

Bij voldoende deelname (6 deelnemers) wordt een nieuwe groep gestart.

 

Heb je interesse of wil je meer informatie? Mail naar info@vechtgenoten.nl