Coördinatoren en administratieve ondersteuning

Coördinator Tiny Timmer

Tiny is coördinator voor het Vechtgenotenhuis en aanspreekpunt voor (nieuwe) gasten en de vrijwilligers. Voor vragen betreffende de activiteiten die het Vechtgenotenhuis organiseert of meer informatie over het maatwerk dat het Vechtgenotenhuis kan bieden, kan je ook bij haar terecht. Ook staat ze je graag te woord als je iets wilt betekenen voor het Vechtgenotenhuis.

Stuur een mail naar coordinatorintern@vechtgenoten.nl of bel 06 39032263 (best bereikbaar maandagmorgen, dinsdag en donderdag).

Coördinator Irma Veneman

Irma is coördinator voor het Vechtgenotenhuis en aanspreekpunt voor samenwerkingspartners in zorg en welzijn. Ook coördineert ze het ziekenhuisproject van het Vechtgenotenhuis met Saxenburgh Medisch Centrum in Hardenberg. Wil je je inzetten voor mensen geraakt door kanker binnen het ziekenhuis, dan kun je bij Irma terecht.

Verder is Irma lokaal en regionaal betrokken bij diverse samenwerkingsverbanden zoals Samenwerken in de wijk/Welzijn op recept en het palliatief netwerk.

Stuur een mail naar coordinatorextern@vechtgenoten.nl of bel 06 24541789 (best bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag).

Administratieve ondersteuning, Inge van Leeuwen

Inge is administratief medewerker en zorgt onder andere voor de registratie van de gasten in het IPSO-registratiesysteem. Ook voor vragen over het project ‘Kanker en Door!’ voor de 30-40+ groep kun je bij Inge terecht.

Stuur een mail naar administratie@vechtgenoten.nl of bel 0529 455767 (best bereikbaar op donderdagochtend).