Mindful wandelen

Hey! Ga je mee?

 

Ken jij dat ook dat je na een wandeling jezelf afvraagt wat heb ik nou eigenlijk gezien, gehoord en ervaren. Dat je de hele tocht in je hoofd hebt gezeten, opgeslokt door een wirwar van gedachten. Nauwelijks tijd hebt genomen om je zintuigen te openen eens écht te kijken, te voelen en te ervaren, wat er op dat moment aanwezig is in de natuur, in jou en in jouw leven. Om stil te staan en vooral te genieten van alles wat de natuur jou te bieden heeft.

 

Een wandeling kan je zoveel meer brengen dan alleen een frisse neus en beweging. Tijdens deze wandeling op 20 januari, gaan we vertragen, verstillen, zetten we onze zintuigen open, gebruiken we onze adem en maken we ons hoofd leeg. Hierdoor ontstaat er ruimte voor inzichten, inspiratie en ontspanning. Genieten we met een grote G en beleven we de wandeling op een compleet andere manier dan we gewend zijn. Je lijf en hoofd komen meer tot rust en je weet wat jouw lijf op dat moment nodig heeft.
De wandeling wordt begeleid door Marieke van Lenthe, holistisch leefstijl-, adem & wandelcoach.

 

Ben jij tussen de 30-45 jaar en heb je te maken of te maken gehad met kanker en lijkt het je leuk om aan deze wandeling deel te nemen, geef je dan op via: activiteiten@vechtgenoten.nl
Deelname is gratis.

 

We vertrekken om 13.00 uur vanaf het Vechtgenotenhuis en starten natuurlijk met een lekker kopje thee of koffie en eindigen met lekkere warme chocomel.

Zaterdag 20 januari 202413.00 - 16.00 uur