Vechtgenotenrit

Ontspannen en plezier maken

Zaterdag 1 juni staat voor de 12e keer de Vechtgenotenrit op het programma: een dag vol ronkende motoren, spelen, gezelligheid, lekker eten en vooral fijne herinneringen maken. Kinderen en hun ouders of verzorgers die binnen het gezin leven met kanker of de gevolgen van kanker, mogen weer een dag mee op trikes, in zijspannen en achterop motoren. Het gaat die dag enkel over ontspannen en plezier maken.

 

Mooi programma

De tocht begint om 10.00 uur  bij het Vechtgenotenhuis aan de Beerzerweg in Ommen. Vandaar wordt een route gereden richting de eerste stop. Daar kan men genieten van een heerlijke lunch en de kinderen/ouders kunnen zich ook vermaken met andere activiteiten. Na de lunch wordt de route vervolgd naar een volgende stop. Bij deze stop worden de deelnemers getrakteerd op een ijsje. Daarna wordt traditiegetrouw een rondje door het centrum van Ommen gemaakt, om vervolgens terug te rijden naar het Vechtgenotenhuis. Na afloop krijgen alle kinderen en rijders een leuk aandenken. De Kleine Wolf en snackbar Anytime werken mee aan deze dag.

 

De Vechtgenotenrit wordt de gezinnen gratis aangeboden. Het organisatieteam kan dat door een aantal gulle sponsoren weer tot in de puntjes regelen. “Om een Vechtgenotenrit te kunnen organiseren zijn we natuurlijk ook afhankelijk van de rijders van een trike, zijspan of solomotor. Zij hebben zich inmiddels weer aangemeld omdat ze het doel een warm hart toedragen,” aldus de organisatie.

 

Gezinnen en rijders kunnen zich aanmelden via het emailadres vechtgenotenrit@gmail.com.

Deelname is gratis.

 

 

Zaterdag 1 juni 2024vanaf 10.00 uur