Vechtgenotenrit

De aanmeldingen van gezinnen voor deelname aan de Vechtgenotenrit op zaterdag 3 juni blijven nog een beetje achter bij de zijspanrijders, motorrijders en trikers. Zij kunnen zich nog aanmelden via het emailadres vechtgenotenrit@gmail.com.

Ontspannen en lol maken

Zaterdag 3 juni staat voor de 11e keer de Vechtgenotenrit op het programma: een dag vol ronkende motoren, spelen, gezelligheid, lekker eten en vooral fijne herinneringen maken. Kinderen en hun ouders of verzorgers die binnen het gezin leven met kanker of de gevolgen van kanker, mogen weer een dag mee op trikes, in zijspannen en achterop motoren. Het gaat die dag enkel over ontspannen en lol maken.

Mooi programma

De tocht begint om 10.00 uur  bij het Vechtgenotenhuis aan de Beerzerweg te Ommen. Vandaar wordt een route gereden richting de eerste stop. Daar kan men genieten van een heerlijke lunch en de kinderen/ouders kunnen zich ook vermaken met andere activiteiten. Na de lunch wordt de route vervolgd naar een volgende stop. Bij de tweede stop worden de deelnemers getrakteerd op een ijsje. Daarna wordt traditiegetrouw een rondje door het centrum van Ommen gemaakt om vervolgens terug te rijden naar het Vechtgenotenhuis. Daar vinden diverse activiteiten plaats vanwege het 15-jarig bestaan van het Vechtgenotenhuis. Er wordt bij het Vechtgenotenhuis onder andere een fair gehouden, wandeltochten uitgezet en kinderactiviteiten georganiseerd. Als klap op de vuurpijl wordt ook een concert voor Hoop gegeven.

De Vechtgenotenrit wordt de gezinnen gratis aangeboden. Het organisatieteam kan dat door een aantal gulle sponsoren weer tot in de puntjes regelen. “Om een Vechtgenotenrit te kunnen organiseren zijn we natuurlijk ook afhankelijk van de rijders van een trike, zijspan of solomotor. Zij hebben zich inmiddels weer aangemeld omdat ze het doel een warm hart toedragen,” aldus de organisatie.

Deelname is gratis.

 

Zaterdag 3 juni 2023vanaf 10.00 uur