Voetreflextherapie

Wat is VoetreflexPlus™

Op onze voeten zitten zones die een reflexgebied hebben in al de organen en weefsels in je lichaam. Je voeten weerspiegelen dus je gehele lichaam. Door het masseren van deze zones worden de bijbehorende delen van je lichaam beter doorbloed en de energiedoorstroming verbetert. Zo helpt het je zelfgenezende mechanisme te stimuleren en harmoniseren. Je lichaam kan namelijk zelf veel oplossen als het in balans is (zoals bij het genezen van een wondje).

Bij voetreflexplus wordt deze balans bereikt door naast deze reflexzones ook de meridiaan banen en acupunctuurpunten op de onderbenen en voeten te masseren (of handen/armen).

Aangezien een mens meer is dan alleen een lichaam, wordt ook het energetische aspect meegenomen in de massages.

 

Oncoreflex is een specialisatie waarbij de massages gericht zijn op ondersteuning voor, tijdens en na een behandeling. Het is geen vervanging van de reguliere zorg, maar een aanvulling. Bij sommige vormen van neuropathie kan verbetering optreden met specifiek hierop gerichte massages.

 

Ook rouwverwerking is een specialisatie. Rouw komt in allerlei vormen voor, zoals bij ziekte, overlijden van een dierbare, baan verliezen enz.

 

De massage bij het Vechtgenotenhuis is vooral een kennismaking en zal gericht zijn op ontspanning en energie opbouwen.

 

Maximaal 3 deelnemers (vol=vol)

Kosten: € 7,50

Aanmelden 1 week van tevoren via de link: activiteiten@vechtgenoten.nl

Dinsdag 8 oktober 202414:00 - 16:30

Dinsdag 12 november 202414:00 - 16:30

Dinsdag 3 december 202414:00 - 16:30