Vrouwencirkel

Op vrijdag 31 mei ben je welkom in het Vechtgenotenhuis om samen met andere gelijkgestemde vrouwen een veilige warme plek te creëren. Waar we verbinden met onszelf, met de groep en met dat wat is. Waar we gelijkwaardig zijn en waar we onze puur- en echtheid weer écht vanuit vertrouwen mogen laten zien en horen, zonder oordeel en advies.

 

”Het is onze oerbehoefte om in contact te zijn met onszelf, met de ander, ons volledig welkom te voelen en erbij te horen.” Het feit dat we tegenwoordig te druk zijn en grotendeels via schermen communiceren, creëert afstand en eenzaamheid.

Hoe fijn is het om liefdevol ontvangen te worden, om volledig gezien en gehoord te worden, je welkom en gelijkwaardig te voelen. Maar waar ook je angsten, schaamte, verlegenheid, verdriet, blijdschap, onzekerheid, en verlangens er mogen zijn.

 

Heb jij ook behoefte om je te verbinden met andere gelijkgestemde vrouwen?

Even al je rollen, die je in je leven hebt aangenomen, los te laten. Even geen partner, moeder, vriendin, werknemer van…. Écht tijd voor jou om weer meer connectie te voelen. Te delen, geïnspireerd en gesteund te voelen, herkenning te horen in elkaars verhalen. Maar bovenal je eigen kracht en wijsheid weer te durven voelen en van daaruit te spreken!

Dan is deze vrouwencirkel voor jou!

 

Wat kun je verwachten: kleine meditatie, ademhalingstechniek, kaartendeck, gesprekken en natuurlijk wordt er gekeken waar, op dat moment, ieders behoefte ligt.

 

Wil je dit vrouwen samenZijn ook ervaren en vieren? Voel en wees welkom op vrijdagmorgen 31 mei, 10.00 – 12.00 uur (inloop 9.30 uur)

💰 Kosten € 5 (incl. koffie/thee)

🏠 Vechtgenotenhuis Beerze

 

Wil jij graag deelnemen, meld je dan aan via de link: activiteiten@vechtgenoten.nl

 

Hope to see you in the cirkel.

Warme groet,

Marieke van Lenthe

Vrijdag 31 mei 202409:30-12:00