Wereldkankerdag: Caroline van der Plas onthult Anita’s levensles

In het weekend van Wereldkankerdag (2-4 februari) zijn in heel Nederland de deuren van de ‘IPSO centra voor leven met en na kanker’, geopend voor iedereen die te maken heeft met kanker. In alle IPSO centra, waarbij ook het Vechtgenotenhuis is aangesloten, worden op Wereldkankerdag ‘levenslessen’ onthuld. Deze levenslessen zijn kunstwerken gemaakt door mensen die hun strijd met en tegen deze ziekte op deze manier vorm hebben gegeven.

 

Op zaterdag 3 februari van 10.00 tot 15.00 uur openen ook wij onze deuren. In de ochtend, tussen 10.00 en 11.00 uur, wordt de ‘levensles’ van onze gast Anita Maathuis onthuld. We vinden het geweldig dat Caroline van der Plas dit voor ons wil gaan doen. 

Deze onthulling is een eerbetoon aan de veerkracht van mensen die geraakt worden door kanker, maar ook om een ieder die deze ziekte treft een hart onder de riem te steken.

 

Je kan ook kennismaken met verschillende activiteiten. Er zijn vrijwilligers aanwezig die uitleg en informatie geven over wat het Vechtgenotenhuis voor jou kan betekenen.

 

Ben jij benieuwd wat wij bij het Vechtgenotenhuis doen en/of kunnen betekenen voor iedereen die direct of indirect met kanker te maken heeft? Kom dan op 3 februari naar ons open huis. We ontvangen je graag!

Zaterdag 3 februari 2024