Terug

Nog steeds is het Vechtgenotenhuis een geliefde plek voor onze gasten die geraakt zijn door kanker. Zij vinden bij ons een luisterend oor onder het genot van een kopje koffie of thee, delen verhalen met lotgenoten en doen mee aan onze activiteiten.

Vorig jaar konden we nog iets live organiseren in het Vechtgenotenhuis, dit jaar gaat dit i.v.m. corona helaas niet lukken. Wel kunt u hieronder in het volgende nieuwsbericht het ervaringsverhaal lezen van een van onze gasten Rina.

Wereldkankerdag: kanker in coronatijd

Met de lancering van de website www.wereldkankerdag.nl is officieel het startsein gegeven voor de landelijke campagne van Wereldkankerdag 2021. Onder het motto “Aandacht voor de impact van kanker. Juist nu.” vragen we tussen nu en 4 februari extra aandacht voor kanker in coronatijd en tonen we de mogelijkheden voor coronaproof (na)zorg en ondersteuning. Het evenementenoverzicht op deze site is gevuld met een breed aanbod aan online open dagen, webinars en mooie gebaren om mensen met kanker en hun naasten een hart onder de riem te steken. Last-minute evenementen aanmelden is nog steeds mogelijk! Daarnaast delen gasten van inloophuizen, (ex-)patiënten en zorgverleners hun persoonlijke verhaal over kanker in coronatijd op de website.

Wilt u het Vechtgenotenhuis ook steunen?

Het Vechtgenotenhuis is voor veel mensen heel belangrijk en dit willen we niet verloren laten gaan. Zeker in deze bijzondere tijd is de behoefte heel groot. Iedereen kan zijn of haar steentje bijdragen, klein of groot.

Ga naar de speciale actiepagina van KWF Huis in Actie acties.kwf.nl/fundraiser/vechtgenotenhuis en doneer een bedrag. Iedere donatie komt voor 100% bij het Vechtgenotenhuis terecht.