Fotosessie Linda Drenthen Betekenisweek

Terug
Van 24 september t/m 9 oktober was het Betekenisweek.
14 Fotografen van Moments Design Collectief gaven in deze week gezamenlijk 150 gratis fotosessies cadeau aan mensen met een ingrijpende ziekte.
Wij als Vechtgenotenhuis hebben onze gasten en volgers op social media op de hoogte gebracht van deze mogelijkheid.
Linda Drenthen zag de oproep voorbij komen en meldde zich aan voor een fotosessie met 2 van haar zussen. Linda heeft uitgezaaide dikkedarmkanker en weet sinds mei van dit jaar dat ze uitbehandeld is. Haar zussen maken een ‘in memoriam’.
‘Geweldig!’ ze kreeg te horen dat ze was uitgeloot voor 1 van de fotosessies!
De foto’s zijn gemaakt door Anneke Hilligehekken-Dikkers van www.ahafotografie.nl. Anneke creëerde zo’n sfeer dat we soms niet eens in de gaten hadden dat ze er was.
Prachtige fotograaf en tevens onze extra ‘zus’!
Aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst kwamen verschillende onderwerpen langs en werden er wensen uitgesproken. Anneke wist met de camera de emoties die voorbij kwamen op een prachtige en spontane manier vast te leggen.
De ontroerend mooie foto’s zeggen meer dan  woorden.
Zou jij ook een fotosessie willen laten maken waarin het niet gaat om poseren, maar om het vangen van het moment en de emotie. Wil je op die manier blijvende herinneringen vast laten leggen?
Kijk dan eens op de website van het collectief naar de werkwijze van deze prachtige fotografen op www.momentdesigncollectief.nl.
De foto’s spreken voor zich!