Gerda draagt het stokje over

Terug
𝐆𝐞𝐫𝐝𝐚 𝐝𝐞 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭 𝐝𝐫𝐚𝐚𝐠𝐭 𝐡𝐞𝐭 𝐬𝐭𝐨𝐤𝐣𝐞 𝐨𝐯𝐞𝐫
In goed gezelschap van (oud)bestuursleden, coördinatoren en vrijwilligers nam Gerda afscheid van het Vechtgenotenhuis. Tien jaar lang heeft zij zich ingezet als bestuurslid, waarvan de laatste vier jaar in de functie van voorzitster.
Vrijdag 20 oktober droeg zij het stokje, of beter gezegd de voorzittershamer over aan mede bestuurslid en vicevoorzitster Antje de Groot.
Tijdens een gezellig middag in het Vechtgenotenhuis mocht zij veel lovende woorden in ontvangst nemen van o.a. haar mede bestuursleden, coördinatoren, en oud bestuursleden.
In Coronatijd loodste zij het Vechtgenotenhuis door moeilijke tijden en wist zij samen met het bestuur en de coördinatoren de onderlinge verbinding en saamhorigheid te behouden. Ook bij de organisatie van het 15 jarige jubileumfeest afgelopen zomer was zij de altijd vrolijke, enthousiaste en verbindende factor.
Naast een aantal mooie cadeaus mocht zij ook een herinneringsboek in ontvangst nemen. Een boek vol foto’s en mooie woorden van mede- en oud bestuursleden, coördinatoren en vrijwilligers. Aan iedereen was gevraagd Gerda in één woord te omschrijven. Dat bleek voor de meesten een moeilijke, en voor sommigen een onmogelijke opgave! Warm, betrokken, vrolijk en enthousiast waren complimenten die meerdere malen voorbij kwamen.
Tijdens deze gezellige middag kon iedereen genieten van koffie, thee, gebak en een hapje en drankje.
Gerda bedankte alle aanwezigen met mooie woorden en een prachtige roze roos. Gerda zal gemist worden, maar Antje zal door het fijne team zeker omarmt worden als nieuwe voorzitster.
Alle aanwezigen hopen dat Gerda het Vechtgenotenhuis nog regelmatig zal bezoeken. Gewoon voor de gezelligheid. Gerda de koffie staat altijd klaar!