Geslaagde verwenmorgen in Vechtgenotenhuis

Terug

Op vrijdag 29 oktober organiseerde het Vechtgenotenhuis in Ommen een gezellige verwenmorgen. Aan de gezellige koffietafel schoven bekende, maar ook nieuwe gasten aan. Vijftien dames namen hier aan deel en maakten volop gebruik van de activiteiten.

De aanwezige kapsters Hennie en Berna zorgden voor een frisse coupe en verzorgde nagels. De dames van Ik-Skin, Janet, Mariël en Gonnie, waren aanwezig om de huid te checken en tips te geven voor een goede huidverzorging tijdens en na de diagnose kanker. Aletta gaf uitgebreid uitleg over Stichting Breiboezem en men kon een armband of ketting bij haar maken. Voor ontspanning kon men terecht bij Margreet, zij gaf de dames een heerlijke stoelmassage. Ook bijzonder is dat gast Rina haar schilderij wil verkopen en de opbrengst volledig wil schenken aan het Vechtgenotenhuis. Wil jij de nieuwe eigenaar worden van dit schilderij? Bieden kan vanaf 150 euro via info@vechtgenoten.nl.

Wat het belangrijkste was van deze ochtend is dat er écht lotgenotencontact is en dat mensen een gesprek aan konden gaan met een van de vrijwilligers. Er werd afgesloten met een heerlijke lunch, verzorgd door onze vrijwilliger Karel met hulp van de dames.

Wilt u meer informatie over het Vechtgenotenhuis, stuur dan een mail naar info@vechtgenoten.nl of kijk op www.vechtgenoten.nl voor de agenda.

Er worden cookies gebruikt voor deze content. Accepteer de cookies om de content te bekijken.