Terug

Het Vechtgenotenhuis is één van de 75 IPSO Inloophuizen, voor mensen die te maken hebben met kanker. De inkomsten zijn onder andere afhankelijk van KWF Samenloop. Vanwege de coronacrisis konden de 40 Samenlopen die dit jaar zouden plaatsvinden niet doorgaan. Het gevolg is dat inloophuizen nu minder geld ontvangen en moeite hebben het hoofd boven water te houden.

Ook inloophuis het Vechtgenotenhuis heeft het hierdoor zwaar. Om ervoor te zorgen dat het inloophuis de crisis doorstaat, komen wij in actie. Via huisinactie.nl zamelen wij op diverse manieren geld in. Draag je steentje bij en doe een donatie of maak je eigen actiepagina aan via acties.kwf.nl/fundraisers/vechtgenotenhuis.

Onmisbare plek

Dat het belangrijk is dat het inloophuis blijft bestaan, staat als een paal boven water. Het inloophuis is een onmisbare plek voor (ex-)kankerpatiënten. In Nederland leven zo’n 1 miljoen mensen met en na kanker. Daar waar het in het ziekenhuis draait om het fysieke herstel, zorgt het inloophuis voor de emotionele nazorg. Het is een plek om thuis te komen, een verhaal te delen en een luisterend oor te vinden.

Voor meer informatie over Huis in actie:

Tiny Timmer
Coördinator Vechtgenotenhuis
tel: 06-3903226
Werkdagen dinsdag en donderdag
e-mail: info@vechtgenoten.nl