Lotgenotenrouwgroep ’In Harmony, samen rouwen’ in het Vechtgenotenhuis

Terug

‘In Harmony, samen rouwen’ is een lotgenotengespreksgroep voor mensen die een dierbaar persoon hebben verloren aan kanker. In Harmony, samen rouwen helpt je om je leven weer op orde te krijgen.

 

Wie rouwt, doet dat op z’n eigen manier en in z’n eigen tempo. Maar iedereen heeft te maken met verdriet en pijn. In zes ontmoetingen staan we stil bij alles wat jij op je rouwpad tegenkomt: afscheid (kunnen) nemen, emoties, reacties van de omgeving, lichamelijke klachten en persoonlijke ervaringen. De herkenning, erkenning en steun die juist lotgenoten elkaar kunnen geven, helpen stap voor stap de weg vooruit te vinden.

 

Je kan je opgeven voor deze gespreksgroep als je een dierbaar persoon verloren hebt en je behoefte hebt om je verlies te delen met lotgenoten. De groep bestaat uit maximaal zes personen zodat iedereen zich veilig kan voelen. Vooraf nemen we contact met je op om te luisteren naar je verlieservaring. Je mag natuurlijk ook zelf contact opnemen wanneer je hier vragen over hebt.

 

De lotgenotengespreksgroep wordt gegeven door Gea Stoel. Ze is rouw- en verliesbegeleider bij Harmony Coaching en gebruikt voor deze bijeenkomsten haar eigen ontwikkelde werkboek In Harmony, samen rouwen en haar spel Hart op de tong, bij rouw en verlies.

 

We komen op vrijdagmiddag bij elkaar in het Vechtgenotenhuis op 20 en 27 september, 11 oktober en 1, 15 en 29 november. Er wordt een bijdrage gevraagd van € 45 voor de zes bijeenkomsten; het werkboek In Harmony, samen rouwen, kost € 12.

 

Er is nog ruimte voor één persoon. Opgeven kan via activiteiten@vechtgenoten.nl.