Nieuw logo en nieuwe huisstijl

Terug

Vandaag op Wereldkankerdag zijn in heel Nederland de deuren van de ‘IPSO centra voor leven met en na kanker’, geopend voor iedereen die te maken heeft met kanker. Ook het Vechtgenotenhuis opent haar deuren vandaag van 10:00 tot 15:00 uur. We nodigen je bij deze van harte uit om eens een kijkje te komen nemen, ook als je op dit moment (nog) niets met kanker te maken hebt.

 

Vandaag is het ook een beetje feest, want we lanceren ook ons nieuwe logo en onze nieuwe huisstijl!

 

Via de afbeelding bij dit bericht krijg je alvast een voorproefje. We zijn er zelf heel enthousiast over, want de kleuren en de vormen vertellen eigenlijk precies wie we zijn en wat we doen.

 

Het Vechtgenotenhuis ligt in een prachtige groene omgeving aan de Overijsselse Vecht, dat zie je terug in het blauw en groen. In het Vechtgenotenhuis hebben we begrip voor de gevoelens van angst en onzekerheid die de diagnose kanker met zich meebrengt. We proberen daarbij steeds het positieve te blijven zien, dat vind je terug in het geel van de zon. De boomblaadjes staan symbool voor de cirkel van het leven dat ondanks alles toch de moeite waard is om geleefd te worden.