PLINQ biedt glasvezelinternet aan Vechtgenotenhuis als sponsoring

Terug

Het Vechtgenotenhuis heeft PLINQ benaderd vanwege een gebrekkige internetverbinding. De stichting ging zelf ook meer via het internet werken, waardoor een stabiele internetverbinding een grotere behoefte werd.

Aangezien het Vechtgenotenhuis een stichting is en afhankelijk van giften en vrijwilligers, heeft PLINQ een internetabonnement aangeboden tegen kostprijs. PLINQ heeft daarnaast netwerkeigenaar Deltafiber bereid gevonden de glasvezel gratis aan te leggen.

On- en offline verbintenis
PLINQ draagt de stichting graag een warm hart toe. De stichting is continu bezig met het verbinden van (ex-)patiënten en familie door een luisterend oor en een plek om tot rust te komen te bieden. PLINQ wilt haar bijdrage leveren aan deze missie door een stabiele internetverbinding aan te bieden om ook online mensen met elkaar te verbinden.

Het Vechtgenotenhuis is gevestigd in een prachtige oude boerderij vlak bij de Vecht. In de omgeving is het bos te vinden met de Sahara: een zandvlakte midden in het bos. PLINQ biedt haar diensten aan in de buitengebieden van Nederland, waaronder dus Ommen en omgeving.

PLINQ
PLINQ is een onafhankelijke serviceprovider actief in heel Nederland. Met PLINQ kunt u altijd genieten van het snelst mogelijke internet, voordelige telefonie en televisie via de glasvezelverbinding. PLINQ biedt maximale keuzevrijheid. U kiest zelf uit verschillende combinaties van internet, televisie en telefonie.

Deltafiber
Deltafiber maakt snel internet via glasvezel beschikbaar voor steeds meer mensen in Nederland. In het bijzonder voor mensen die in randstedelijke en buitengebieden wonen, waar snel internet nog niet vanzelfsprekend is.