Schitterende opbrengst geveilde shirts

Terug

In navolging op de geslaagde NLdoet dag, waarvoor het 1e elftal van FC Ommen zich hebben ingezet, volgde de veiling van gesigneerde shirts tijdens de sponsoravond.

 

Tijdens de feestavond op Witte Donderdag bij FC Ommen werd een forumavond gehouden voor sponsoren, ereleden, leden van verdienste en alle vrijwilligers en iedereen die op een of andere manier aan de club verbonden is.

 

Na een netwerkbijeenkomst in de middag werd er ’s avonds een vervolg gegeven met als gastsprekers Ron Jans, trainer FC Twente en Nico-Jan Hoogma, technisch directeur van Heracles Almelo. Onder leiding van Tijmen van Wissing, sportverslaggever RTV Oost, pakte het tweetal flink uit.

 

Aansluitend werd een veiling gehouden van gesigneerde wedstrijdshirts van FC Twente en Heracles Almelo. Dit leverde een bedrag van liefst € 2.075,– euro op. Hoofdsponsor Tenax wil naast de sponsoring ook jaarlijks een goed doel steunen, dit vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid, tevens een verantwoordelijkheid van FC Ommen. Dit jaar is gekozen voor het Vechtgenotenhuis, Centrum voor leven met en na kanker. Vertegenwoordigers Florien Heuver en Tiny Timmer mochten na afloop de cheque in ontvangst nemen van Rik-Jan de Groot.

 

Ook het 1e elftal leverde hieraan een bijdrage uit de elftalpot van € 250,–.

 

Al met al een gezellige, sfeervolle en geslaagde Witte Donderdag-viering bij FC Ommen.