Team Sukerbiet kiest Vechtgenotenhuis als een van de goede doelen

Terug

Team Sukerbiet heeft het Vechtgenotenhuis als één van hun goede doelen gekozen voor de komende drie sportieve winterevenementen. We zijn hier blij mee!

 

Team Sukerbiet zorgt voor tal van mooie evenementen voor hun deelnemers. De winterevenementen waar het bij deze actie om gaat, zijn:

 

 • Seal Eco MTB Challenge
  Op zondag 3 december wordt afgetrapt met de SealEco Challenge. Na vijf jaar uitgegroeid tot een evenement dat vele mountainbikers naar Lemelerveld trekt. De start is net als andere jaren bij het tennispark aan de verbindingsweg.
  Een zeer attractieve tocht, door het prachtige gebied van het Vechtdal en Salland met o.a. mooie singletracks over de Lemelerberg en de gebieden rondom Hardenberg.

 

 • Acon Kerstwandeling
  Op zondag 17 december wordt op de Lemelerberg weer alles uit de kast gehaald voor een prachtige kerstwandeling, met twee prachtige routes uitgezet op de Lemelerberg, waarbij je onderweg diverse personages tegenkomt die je de weg naar de stal wijzen.
  De wandeling is uitermate geschikt voor kinderen. Met vermaak voor jong en oud.

 

 • Hubo trailrun
  Op zondag 3 maart wordt het winterseizoen afgesloten met de Hubo Trailrun. Deze uitdagende run kan elk jaar rekenen op een “uitverkocht huis”. De run is een echte uitdaging met 375 hoogtemeters op de 25 km en 200 hoogtemeters op de 12,5 km.

 

Met deze mooie activiteiten hoopt team Sukerbiet ook dit jaar weer een mooi bedrag op te halen voor diverse goede doelen, waarvan het Vechtgenotenhuis er één is.

 

Voor meer informatie en aanmelding: https://www.sukerbiet.nl/team-sukerbiet-staat-weer-in-de-startblokken/