Terugblik Acon Kerstwandeling,
georganiseerd door Team Sukerbiet

Terug

Team Sukerbiet organiseert dit jaar weer drie sportieve winterevenementen waarmee zij een mooi bedrag hopen op te halen voor drie goede doelen. Dit jaar kozen zij het Vechtgenotenhuis, Logeerhuis Sam en Stichting ALS.
De aftrap was op 3 december met de SealEco Challenge. Een prachtige tocht met verschillende afstanden voor mountainbikers.

 

Zondag 17 december was de Acon kerstwandeling op de Lemelerberg. Deze prachtige kerstwandeling is georganiseerd in samenwerking met Camping de Lemeler-Esch en Landschap Overijssel. De wandeling is in trek bij jong en oud. Vorig jaar hebben ruim 1200 bezoekers deelgenomen. De aantallen van deze wandeling zijn nog niet geteld, maar dat het succesvol was, is zeker. Het was perfect wandelweer. Er waren twee prachtige routes uitgezet waar men onderweg diverse personages tegenkwam die de weg naar de stal wezen.

Het laatste evenement in deze serie van drie, de Hubo trailrun, vindt plaats op zondag 3 maart. Het is een uitdagende run met flink wat hoogtemeters op twee verschillende afstanden. 

Wij waarderen het enorm dat Team Sukerbiet ons dit jaar als goed doel heeft uitgekozen.

www.sukerbiet.nl