Terug

Wat was het fijn geweest om de laatste week van dit jaar open te mogen zijn voor alle gasten.

Helaas is dit niet het geval. Jullie hebben vast allemaal de extra persconferentie gehoord met de mededeling over de volledige “Lockdown”. Ook het Vechtgenotenhuis is vanaf vandaag dicht en blijft gesloten tot en met 14 januari.

 

2021 loopt op deze manier ten einde.

Het was opnieuw voor iedereen een bijzonder jaar, wat nog steeds in het teken van Corona stond en staat. Wel fijn dat we in het Vechtgenotenhuis de laatste weken nog verschillende gasten en vrijwilligers mochten ontvangen. Er is veel gedeeld met elkaar in deze moeilijke periode………

 

De vrijwilligers hebben in deze tijd zeker iets extra’s betekend voor veel mensen in het Vechtgenotenhuis! Namens het bestuur van de Stichting Vechtgenoten, wil ik ze bedanken voor de ondersteuning in welke vorm dan ook.

We doen het samen, met veel inzet en liefde voor onze gasten.

 

Ik wens jullie allen, gasten en vrijwilligers samen met de mensen om jullie heen goede feestdagen en een goed nieuw jaar. We denken aan degenen die een verdrietige periode tegemoet gaan……… heel veel sterkte gewenst.

We hopen dat het Vechtgenotenhuis in het nieuwe jaar weer snel open kan gaan. Bovendien willen we het Vechtgenotenhuis weer goed op de kaart zetten in het Vechtdal. We bieden een warm huis voor iedereen die met kanker te maken heeft.

 

Een komend jaar waarin de gezamenlijke ondertiteling van alle inloophuizen in Nederland gaat veranderen in: ‘Centrum voor leven met en na kanker’.

‘Ons huis’ houdt wel de eigen naam Vechtgenotenhuis, maar met ondertiteling ‘Centrum voor leven met en na kanker’. In 2022 zal daar ook aandacht voor gevraagd worden in de landelijke media.

We blijven jullie informeren over de veranderende maatregelen.

 

Een hartelijke kerstgroet,

Namens het bestuur van de Stichting Vechtgenoten,

Gerda de Groot