Vechtgenotenhuis Ommen ontvangt cheque t.w.v. €4000.- van Heutink Groep

Terug

Heutink Ontwikkeling en Bouw uit Genemuiden bestaat 100 jaar en heeft daar op verschillende manieren bij stilgestaan. In maart 2021 ging ter ere van het 100-jarige bestaan van Heutink het interne sport- en beweegevenement onder de noemer ‘Tandje er bij met Boele’ (genoemd naar de mascotte Bever Boele) van start. Maandenlang fietsten, renden en wandelden de medewerkers (met partners) wat af, onder begeleiding van ervaren coaches en voedingsdeskundigen. Ieder uur leverde €10.- op voor het goede doel, waaronder Plastic Soup Foundation en Trees for all. Ook de medewerkers mochten een doel aandragen en zo droeg Henrik Koekkoek uit Ommen het Vechtgenotenhuis aan. Hiermee draagt Heutink met €4000,– bij aan de continuering én het organiseren van verschillende activiteiten van het Vechtgenotenhuis.

Op 8 en 9 juli was het tijd voor de slotfinale waarbij de medewerkers zich 24 uur lang langs bouwprojecten van bouwbedrijf én ontwikkelaar Heutink Groep voortbewogen. Dit bracht ze onder meer naar Amsterdam, Lelystad, Dronten, Almere en Genemuiden.

Moe maar voldaan werden de deelnemers vrijdagmiddag onthaalt bij het hoofdkantoor in Genemuiden en werd het eindbedrag van €100.000.00 , die over de goede doelen wordt verdeeld waaronder dus ook het Vechtgenotenhuis in Ommen.

De overhandiging van de cheque heeft even op zich laten wachten vanwege corona, maar op 15 februari kon het toch eindelijk plaatsvinden. Henrik Koekkoek van Heutink Groep overhandigde de cheque aan Tiny Timmer, coördinator van het Vechtgenotenhuis in Ommen in het bijzijn van gastheer Karel Hogenkamp en Florien Heuver, bestuurslid.

Stichting Vechtgenoten biedt al sinds de oprichting in 2008 (ex-)kankerpatiënten en hun naasten een plek om elkaar te ontmoeten als gelijkgestemden. Het Vechtgenotenhuis is een geliefde plek om samen te komen met lotgenoten, te ontspannen of creatief bezig te zijn. Waar gevoel wordt verwoord in kunst in de vorm van schilderijen of mozaïek. Maar het is ook een huis waar lezingen en voorlichting worden gegeven over alle zaken waar je mee te maken krijgt als je leven in één keer in het teken van kanker is komen te staan. Je lichaam en geest ontspannen met een yogales of massage behoort ook tot de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op: www.vechtgenoten.nl.